1. Doctor Rabassa, SL informa als usuaris que respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privadesa dels usuaris i el secret i seguretat de les dades, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.
  2. Els serveis, accés als continguts i ofertes de serveis d’aquesta web estan exclusivament dirigits a majors de 18 anys, per la qual cosa, qualsevol persona que lliuri les seves dades personals, manifesta tenir aquesta edat, quedant prohibit l’ús de www.rabassalab.com i el lliurament de dades personals a persones menors d’edat.
  3. Doctor Rabassa, SL tractarà les dades de conformitat amb els principis de qualitat exigits per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades (LOPD), de forma confidencial i amb les mesures de seguretat exigides pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (RLOPD).
  4. Les dades de caràcter personal que es facilitin a la Web, quedaran registrats en un fitxer titularitat de Doctor Rabassa, SL degudament declarat i inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de dur a terme la prestació dels serveis oferts, així com, per enviar per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, ofertes de productes i serveis de la nostra empresa, millorar la relació comercial i gestionar les peticions realitzades pels nostres clients.
  5. El simple fet que l’Usuari enviï les seves dades personals a Doctor Rabassa, SL suposarà el consentiment de l’Usuari per a la seva incorporació al fitxer i el seu corresponent tractament.
  6. L’Usuari podrà revocar el consentiment prestat, sense que tingui efectes retroactius, i exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se mitjançant carta adjuntant fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu a Avda. Meridiana, 535, CP 08016 – Barcelona .
  7. L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a Doctor Rabassa, SL són reals i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació dels mateixos perquè en tot moment, responguin a la seva situació actual.
  8. Si té qualsevol dubte o comentari sobre la forma en què Doctor Rabassa, SL utilitza les dades dels seus usuaris, escrigui’ns a info@rabassalab.com
logo_rabassa

Contacte Divisió Clínics:

93.415.01.79 – clinics@rabassalab.com

Contacte Divisió Mediambient:

93.415.94.32 – mediambient@rabassalab.com